Начало Страна Обявен е конкурс, в който деца да рисуват представата си за мисията на НАТО
15 Юли 2020 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Обявен е конкурс, в който деца да рисуват представата си за мисията на НАТО Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Страната - Култура
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 23 Април 2019 14:07
risuvane palitra Конкурс за детска рисунка на тема „Ние сме НАТО и помагаме при бедствия и аварии” организират от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в партньорство с Министерството на външните работи. Той е посветен на навършването на 70 години от създаването на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) и 15-годишнината от членството на Република България в нея. Целта е да се покаже на учениците, че НАТО освен военна има и хуманитарна роля, както и да възпитава съпричастност към проблемите на човека, готовност за оказване на помощ, желание за участие в доброволческа дейност и опазване на околната среда.
Конкурсът ще се проведе от 15 април до 15 август 2019 г. Право на участие в него имат ученици на възраст от 12 до 16 години. Размерът на рисунките трябва да е минимум 35х50 см, техниката на рисуване е по избор. Всяка творба е необходимо да бъде придружена от кратко описание на отделен лист, допълнено от имената на автора, неговата възраст и училище, както и телефон за връзка. Участниците попълват и декларация за съгласие за обработване на личните им данни.
Рисунките трябва да бъдат изпратени на адрес: гр. София, ул. „Пиротска” № 171 А, ГДПБЗН-МВР. Победителите в конкурса ще бъдат обявени до 15 септември 2019 г. Те ще получат грамоти и поощрителни награди.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Вторник, 23 Април 2019 14:15