Начало Светски новини Забавления Доброволчески лагер „Смелите мечти оставят следи” бе открит в Левски
13 Ноември 2019 г., Сряда
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 13 Ноември 2019 15:41
Сряда, 13 Ноември 2019 14:44
Сряда, 13 Ноември 2019 12:02
Сряда, 13 Ноември 2019 10:33
РЕКЛАМА
Доброволчески лагер „Смелите мечти оставят следи” бе открит в Левски Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Светски новини - Забавления
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 29 Август 2019 15:15
dobrovolcheski lager Levski copy Отново Левски е домакин на Доброволчески лагер под патронажа на кмета на общината. „Огромно удоволствие е да видиш как парка на гаровия площад се изпълва с добро и мечти, приятелство и прекрасно настроение… Чувство на съпричастност и обща мечта”. Сподели при откриването му радостта си Кметът на Общината Любка Александрова.
Управителят на СОНИК СТАРТ Миглена Маркова-Господинова благодари на кмета, на общинската администрация и на всички, които подкрепят доброто във всички дни на работа и предизвикателства. По традиция бе запален огън на приятелството и на доброто.
Творба- натюрморт на Евгени, приятел, доброволец, талантлив младеж на който се дава шанс, получи кметът на Общината като символичен жест към домакините.
От името на Дирекция социално подпомагане Лена Романова приветства участниците и пожела ползотворна, екипна работа и взаимодействие и за напред, както през последните 3 години.
До ЖП гара Левски има палатков лагер и над 150 участници в „работилнички на доброто” в четвъртък и в петък ще преобразят парка с различни дейности. Участници са Центровете за обществена подкрепа в Левски, Карлово, Първомай, Балчик,Драгоман и Червен Бряг; Центровете за настаняване от семеен тип в Левски, Карлово, Първомай, Драгоман и Червен Бряг; Дневен център за деца с увреждания в Карлово; Центровете за социална рехабилитация и интеграция в Левски, Балчик и Карлово; Защитено жилище за лица с умствена изостаналост и Дневен център за деца и младежи с увреждания в Червен бряг.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 29 Август 2019 18:19
 
Фейсбук коментари
Сподели статията