Начало Водещи Проблеми Щедра помощ и голяма надежда за Никола Ботев
19 Януари 2020 г., Неделя
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 17 Януари 2020 15:47
Петък, 17 Януари 2020 15:42
Петък, 17 Януари 2020 14:45
Петък, 17 Януари 2020 13:30
РЕКЛАМА
Щедра помощ и голяма надежда за Никола Ботев Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Общество - Проблеми
Написано от Иванка ВАТЕВА   
Вторник, 20 Януари 2015 15:59
nikola botev help От час на час нараства подкрепата и помощта за 22-годишния плевенчанин Никола Ботев, който се бори с изключително рядък вид рак. С неговата диагноза - Инфламаторен миофибробластен тумор в света са диагностицирани общо 36 души! За предстояща операция, която трябва да се направи до един месец в Истанбул, в Турция на младежа са нужни общо 30 000 евро (начална сума). Вчера следобед приятел на Никола сподели, че събраната сума от 10 000, за която беше съобщено по-рано, вече е набъбнала на 25 000 лева. Вярно е, че трябват и то бързо още толкова, но има надежда! „Благодарение на вас, на всички, които приеха присърце неговата битка с оная гад. Нещата се случват. Ден след ден надеждата, че Ники ще върви напред нараства, за което много Ви благодаря, ДОБРИ ХОРА!”, пише във Фейсбук Светльо Ботев и допълва: -  Дотук сме събрали с общи усилия близо 25 000 лв.! Йес, Йес, Йес! Остана още толкова за да успее да замине за Истанбул. Знам че на никого от Вас не е леко, всеки има и грижите и болките си и затова още повече Ви благодаря за съпричастността и щедростта”.
Десетки приятели на Никола Ботев, студенти от вузове в цяла България, търсят начини и възможности за набиране на средства, защото срокът е много кратък.
За да помогнат на Никола ученици от ГПЧЕ - Плевен организират на 28 януари благотворителен концерт. Той ще бъде от 19 часа в зала “Катя Попова”, под мотото “Една надежда”. Входът за концерта, който организират младежите, е 4 лв., а освен това ще има базар във фоайето на залата.
В оптики „Кушинова” и Регионалния исторически музей има поставени кутии за дарения, съобщи Полина Ботева. Нашият фоторепортер Снежи Вънова е изработила 4 вида картички с изгледи от най-големите забележителности на Плевен, ще ги размножи и ще ги предлага срещу 2 лева, кутия има и в нейното фотостудио на ул. „Янко Сакъзов” (до казиното в началото на Градската градина).
Венелина Вънова, подредила за Рекорд на Гинес най-големия пъзел в света, е готова да се раздели с другия гигантски пъзел, който подреди заедно с приятели и усилено търси купувач. Цялата сума ще дари за лечението на младия мъж.
Вече има възможност за дарения чрез PayPal, адресът е https://fundrazr.com/campaigns/2vcg7/ab/e4Q3Yf
Банковата сметка е в банка ОББ АД, IBAN: BG15UBBS80021028317940, BIG: UBBS BGSF.
Стискаме палци и вярваме в добрия изход.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Сряда, 21 Януари 2015 16:47