Полиция

В края на седмицата пожари вилняха в Тодорово, в Никопол, в Муселиево, в Искър и в Кнежа

На 12 февруари 2021 година в 11:34 часа в РСПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лятна кухня в Тодорово. Предполагаемата причина за инцидента е неправилно ползване на отоплителни уреди. Унищожени са 20 кв.м покривна конструкция; бяла, черна и компютърна техника и домашно имущество – дрехи, малоценни уреди и хранителни продукти. Пострадали няма. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН – Плевен с един автомобил.
На 13 февруари 2021 година в 9:03 часа в РСПБЗН – Никопол е съобщено за пожар в ел.табло на къща в крайдунавския град. По първоначална информация причина за произшествието е късо съединение в електрическото табло. Изгорели са мебели, бяла, черна и компютърна техника и са опушени стени 100 кв.м. Бързата намеса на екип от РСПБЗН – Никопол е спасила прилежаща сграда. Пострадали няма.
На същата дата в 10:12 часа в РСПБЗН – Никопол е потърсено съдействие за потушаване на пожар в магазин в Муселиево. По първоначални данни огънят е тръгнал от строителна неизправност в коминно тяло. Унищожени са 300 кв.м покривна конструкция, складово помещение; бяла, черна и компютърна техника и са опушени стени 500 кв.м. В пожарогасенето са взели участие два екипа от РСПБЗН – Никопол.
На 13 февруари 2021 година в 17:10 часа в Оперативния център на РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в Искър. Предполагаемата причина за инцидента е строителна неизправност. Унищожени са 100 кв.м покривна конструкция, техника и мебели. Опушени са стени 300 кв.м. Пострадали няма. Огънят е локализиран и потушен от служители на РСПБЗН – Кнежа с един автомобил.
На 15 февруари в 4:08 часа в РСПБЗН – Кнежа е съобщено за пожар в къща в града на улица „Осогово“ . Предполагаемата причина за произшествието е строителна неизправност в комин. В пламъците са унищожени таван, под на втори етаж, мебели. Пострадали хора няма.

Подобни новини

Back to top button