Образование

Учители от Левски с високи награди в XXIII Национален конкурс „Учител на годината“

Завърши XXIII Национален конкурс „Учител на годината“ – 2020, организиран от Синдиката на българските учители, съобщават от КС на СБУ в Левски. Кандидати от различни населени места бяха допуснати до Заключителния му етап. Те представиха своите разработки в десет направления. Участниците показаха задълбочена професионална подготовка, високи и трайни резултати в своята дейност, инициираха педагогически иновации.
Специално жури определи „Учител на годината“- 2020 от номинираните кандидати за всяко направление.
В направление „Предучилищно възпитание и подготовка“ носител на Приза „Учител на годината“ – 2020 стана Снежина Иванова Любенова – учител в Детска градина „Слънце“ в Левски, а Специалната награда на Председателя на СБУ в направление „Начално образование“ получи Галина Богданова Кирилова- старши учител в ОУ „Максим Горки“ в Левски.
Честита награда!
За участието си в конкурса „Учител на годината“ Снежина Любенова и Галина Кирилова бяха наградени с Почетно отличие „Неофит Рилски“ от МОН и Грамота от Община Левски.
Радостно е, че при ограниченията на извънредната епидемична обстановка, наложена от пандемията на COVID-19, учителите от Община Левски работят всеотдайно и се представят достойно на всички форуми, в които участват.

Подобни новини

Back to top button