Полиция

Пожари бушуваха в къщи в Червен бряг и в Малчика, между Буковлък и Върбица сериозно пострада вила

На 9 април 2021 година в 9:47 часа в Оперативния център на РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в къща в Червен бряг. Предполагаемата причина за инцидента е неправилно ползване на отоплителни уреди. Унищожени са покривна конструкция 2 кв.м. и домашно имущество. В пожарогасенето са участвали служители от местната пожарна служба с един автомобил.
Същия ден в 20:01 часа в РСПБЗН – Левски е постъпил сигнал за пожар в къща в Малчика. По първоначална информация причина за произшествието е късо съединение. Вследствие разгръщането на пожара са унищожени покривна конструкция 50 кв.м., мебели, домашно имущество и две моторни косачки за трева. Опушени са стени 60 кв.м. Пострадали хора няма.
На 10 април 2021 година в 19:23 часа в Оперативни център при РДПБЗН – Плевен е съобщено, че между Буковлък и Върбица гори вила. Местопроизшествието е посетено от служители на Първо РУ – Плевен и екип на РДПБЗН – Плевен. В следствие на пожара има обгоряла около 100 кв.м покривна конструкция и прилежащ навес около 15 кв.м.; друг навес – 30 кв.м.; дърва за огрев 4 куб. м.; туристическо ремарке и два ел. циркуляри. Щетите и причините за инцидента са в процес на установяване. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен.

Подобни новини

Back to top button