Полиция

При пожари сериозно пострадаха две Ауди А4 – в гараж и на паркинг, и запалил се в движение Хюндай

На 29 април 2021 година в 9:34 часа в Оперативния център на РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в гараж и в лек автомобил „Ауди А4“ в Крушовене. Причините за инцидента са в процес на установяване. Нанесени са значителни материални щети в гаражното помещение и по автомобила. Пламъците са потушени от служители на УПБЗН – Долна Митрополия. Разследването на причините и обстоятелствата около произшествието е поето от екип на РУ – Долни Дъбник.
На 1 май по време на движение на главен път Е83 в района на Тотлебен се е запалил лек автомобил „Хюндай“. По първоначална информация причина за инцидента е техническа неизправност. Сигнал за произшествието е постъпил в 09:40 часа в Оперативния център на РДПБЗН – Плевен. Нанесени са материални щети по двигателен отсек. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН – Плевен.
На 3 май в 22:04 часа в РСПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за пожар в лек автомобил „Ауди А4“, паркиран на плевенската улица „Найчо Цанов“. До пристигането на спасителния екип са унищожени преден десен калник, предна дясна гума, декоративна решетка и предна дясна врата Пламъците са локализирани и потушени от огнеборци с един пожарен автомобил. За изясняване на причините за инцидента работата продължават служители от Второ РУ – Плевен и експерт от РДПБЗН – Плевен.

Подобни новини

Back to top button