Забавления

Спортни демонстрации, музика, игри, забавления и много изненади за участниците в Младежки спортен панаир „Път към здравето“

Плевен ще посрещне петото издание на Младежки спортен панаир „Път към здравето“. Събитието ще се състои на 23 май, неделя, от 11 часа в УСШ (жк „Сторгозия“). Проявата е част от дейностите по проекта „Младитехора – Бъдещето на България – отговорни и активни“, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта.
Целта на проекта е да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословния начин на живот, здравословното хранене и физическата активност.
Професионални спортни демонстрации, музикални изпълнения, игри, забавления и много изненади очакват участниците в мащабната инициатива. В нея активно ще се включат спортни клубове от Плевен, ученици от региона, олимпийски, световни и европейски медалисти на България, популярни шеф готвачи и диетолози. Сред специалните гости ще са златното момиче по художествена гиманстика Ренета Камберова, световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, параолимпиецът Михаил Христов, каскадьорът, актьор и кечист Иван Костадинов – Рампейдж.
Събитието ще бъде съпътствано от концерт, в който ще вземат участие популярните изпълнители Валентина Александрова, Цвети и Светли от „Експоуз“, Торино и Пашата. Вход свободен!
Младежкият спортен панаир ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Подобни новини

Back to top button