Общинска и държавна администрация

Приоритети на новия областен управител – провеждането на честни избори, борбата с COVID, автомагистрала „Хемус”

В петък, 4 юни 2021 година, в заседателната зала на Областната администрация в Плевен, областният управител Марио Тодоров на брифинг представи своите цели и приоритети начело на администрацията.
Тодоров посочи три основни приоритета в непосредствената си работа: „На първо място е провеждането на честни и обективни избори, на които да се види действителната воля на българския гласоподавател, а в резултат на това да бъде поставено началото на завръщане на доверието на българското общество към държавата и институциите. На второ място в списъка ми, който не е подреден по важност, защото всичко е важно, са работата по епидемиологичната обстановка и нейния контрол. На трето са дейностите по завършването на автомагистрала „Хемус”.
Също така, за успешното реализиране на тези приоритети ще разчитам и на компетентната подкрепа на моите заместници, които имат богат професионален опит и на нееднократно доказания капацитет на експертите в администрацията.”
На срещата Марио Тодоров подчерта към медиите, че работата му ще бъде напълно прозрачна, и ще бъде отворена към тях и към обществеността в област Плевен.

Подобни новини

Back to top button