Семейство

Първото бебе на 2021-а – Елена и семейството й гостуваха на кмета Спартански

Малката Елена, първото родено бебе в община Плевен за 2021-а година, сестричката й Ева и родителите им Яна и Георги Христови гостуваха днес на кмета на Община Плевен Георг Спартански. Елена се появи на бял свят на 02 януари в 07.05 часа.
Малката ни съгражданка е кротка, храни се добре, спи и вече проявява силно любопитство към заобикалящия я свят. В грижите за нея в началото по малко са помагали бабите, а сега предимно каката Ева, която е третокласничка с разнообразни интереси – най-много време отделя на рисуване и акробатика.  
Майката Яна работи дълги години в печатница, таткото Георги е електротехник, в момента без работа. Към засиленото дамско присъствие в семейството се присъединява и йоркширски териер, който вярно стои до количката на Елена и я пази неотлъчно.

По традиция, г-н Спартански връчи на родителите еднократна финансова помощ от 600 лв., гласувана от Общински съвет – Плевен, и подаръци за децата. Той пожела на семейството здраве, още радостни моменти и да са все така задружни.

Подобни новини

Back to top button