ЛичностиПолитикаСтраната

Кой е номинираният за премиер Пламен Николов

Пламен Николов, който се оказа кандидатът за премиер, издигнат от първата политическа сила – „Има такъв народ“, е доктор по философия на правото, политиката и икономиката. Той отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.
Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети, по информация на български медии.
От партията на Слави Трифонов ще разполагат със седем дни, за да успеят да сформират кабинет. В случай че не получат подкрепа от страна на останалите партии, мандатът отива при втория.
По Конституция ПГ на ГЕРБ-СДС също ще имат 7 дни. От партията на Бойко Борисов вече многократно заявиха, че няма да съставят парвителство и веднага ще върнат папката.
„Време е българите да узнаят кой е кандидатът за министър-председател и какви са истинските намерения на победителите в изборите“, заяви по-рано днес президентът в Плевен, където присъства на тържествения ритуал за присвояване на първо офицерско и сержантско звание на випускниците от Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски”.

Снимка: news2.bg

Подобни новини

Back to top button