Политика

Национална награда за съхраняване и възраждане на традиционните празници и обичаи отиде в Левски

По време на Научно-практическата конференция „Интелигентните градове и общини – визия за бъдещето“, проведена в края на юли 2021 година в Правец от фондация „Конрад Аденауер“ и Асоциацията на българските градове и региони (АБГР), със съдействието на VIVACOM Община Левски е отличена с грамота и статуетка, съобщават от общинската администрация в Левски.
На събитието присъстваха областни управители, заместник-областни управители, кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, секретари на общини, общински съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията. По време на съпровождащата я церемония бяха раздадени годишните Националните награди на АБГР.
В категорията „Традиционни празници и обичаи“ наградата бе присъдена на Община Левски. Елка Ангелова, представител на Община Левски, получи отличията от Ангела Василева – зав. отдел „Реклама“ на вестник „Стандарт“, партньор на събитието. Наградата е признание за усилията на Община Левски за съхраняване и възраждане на традиционните празници и обичаи.
При награждаването Елка Ангелова благодари от името на кмета на общината за признанието и подчерта, че опазването на българщината, традициите и културата трябва да е в сърцето на всеки, милеещ за Родината.

Подобни новини

Back to top button