Забавления

Кулинарен фестивал, Фермерски пазар, музика и забавления в панаирните дни в Левски

Кулинарен фестивал „Пълнената чушка – най-вкусната левченска традиция 2021“ и фермерски пазар в подкрепа на местните производители организират Община Левски и НЧ „Георги Парцалев – 1901” на 28 август, събота, на традиционния панаир в Левски.
В парковата зона до сградата на Общината участниците ще могат да покажат своето кулинарно майсторство, оригиналност и традиции в три състезателни категории и спечелят награди за първо, второ и трето място. Председател на журито е известният кулинар Иван Звездев, който след това ще приготви пъстро и вкусно ястие от кулинарната ни съкровищница – „Пиле на лютика”. Изложба на храна, характерна за селищата в община Левски ще покажат на домакини и гости всички читалища в общината.
На фермерския пазар местни производители ще представят разнообразна, традиционна и нетрадиционна, продукция.
В празничната програма на панаирните дни още: на 27 август, петък, от 20 часа концерт на рок групите IZIDA и HIGH ENOUGH, на 28 август, събота – от 19:30 часа стендъп комедия „Нема такъв живот” и концерт на Георги Христов от 21 часа , на 29 август, неделя, от 20 часа концерт на Нелина.

Подобни новини

Back to top button