ОбразованиеПолитика

В извънредно заседание съветниците ще обсъждат да предоставят безвъзмездно сграда на училище

Общинският съвет е Плевен се събира за извънредна сесия на 9 септември 2021 година, четвъртък, от 17 часа в Конферентната зала на Община Плевен в сграда „Гена Димитрова”, съобщават от общинската администрация. Съветниците ще заседават при спазване на всички противоепидемични мерки – сесията ще бъде закрита и ще се излъчва в реално време на интернет страницата на Общинския съвет: https://obs.pleven.bg.
Дневният ред на заседанието на 9 септември включва една единствена точка – обсъждане на предложение за предоставяне безвъзмездно за управление на Професионална гимназия по облекло и текстил „Христо Бояджиев“ в Плевен на нежилищен имот – публична общинска собственост, представляващ бившата база на закритото ОУ „Никола Й. Вапцаров“ в града – две масивни сгради с предназначение „за образование“, заедно с прилежащия поземлен имот. Вносител на предложението е кметът на Общината Георг Спартански.
С материала, който предстои да бъде обсъден на насрочената сесия, може да се запознаете в интернет на https://obs.pleven.bg/bg/zasedanie-na-obshtinski-savet-pleven-na-09092021-g.

Подобни новини

Back to top button