ЗабавленияИзкуство

В следващите три дни – Пето издание на международния Есен Джаз Фест`2021

От 10 до 12 септември 2021 година в Плевен ще се проведе петото издание на организирания от Община Плевен международен Есенен джаз фестивал, съобщават организаторите.
Началото на музикалния форум, който предлага музика на световно ниво, ще е в 19:30 часа с откриване на фотографска изложба, представяща историята на феста с уловени моменти от предишните му издания. От 20 часа ще започне концертът на младата и амбициозна певица от Гърция – LOVE ITOYA, автор на песни, хореограф, участвала в различни фестивали на Балканите и в Европа. След нея в 21 часа на сцената ще се качат Камелия Тодорова, Рут Колева и Милица Гладнишка, които ще представят своя проект Ladies Of Jazz.
На 11 септември, събота, от 20 часа ще свирят BLAZIN` QUARTET – Сърджан Иванович, Андреас Полизогопулос, Федерико Касагранде и Михаил Иванов. В 21 часа творчеството си ще представят AGNIESZKA HEKIERT QUARTET – Агнешка Хекиерт, Константин Костов, Павел Панта и Цезари Конрад.
В последната фестивална вечер първи от 20 часа ще свирят Pavel Terziysky/Alexander Logozarov: Settlers, след които Михаил Йосифов, Милен Кукошаров, Борис Таслев, Борислав Петров, със специалното участие на Павлета Семова – вокал, и Мартин Ташев – вокал, тромпет, ще представят Приказки за джаза – Куба и Бразилия.
Всички концерти по време на фестивала ще се проведат в двора на Регионалния исторически музей в Плевен при спазване на противоепидемичните мерки.
Входът е свободен.

Подобни новини

Back to top button