НПОСтраната

„Инициатива за изграждане на бъдещо поколение граждански лидери“ набира кандидати

Фондация „Работилница за граждански инициативи“ отново търси мотивирани млади хора от цялата страна, които да се включат във второто издание на проекта „Инициатива за изграждане на бъдещо поколение граждански лидери“ .
„Инициативата“ има за цел да подкрепи професионалното развитие в сферата на гражданските организации на 30 младежи от различни неправителствени организации, като предостави интерактивно, обърнато към индивидуалните нужди на участниците обучение, изградено въз основа на най-новите тенденции в обучението за възрастни.
От 20 септември до 20 ноември 2021 г. представители на граждански организации на възраст до 35 години и с опит между 1 и 3 години в гражданска организация могат да изпращат своите кандидатури.
Ако вие сте на възраст до 35 години, харесва Ви да работите за кауза, имате опит като доброволец, активист или част от екипа на неправителствена организация и искате да станете още по-добър в това, което правите, да се срещнете с други младежи от сектора, да работите по важни за Вас теми и с менторството на експерти, Инициативата е Вашата възможност за развитие.
Първото издание на „Инициативата“ завърши успешно през лятото на 2021 г. с финална среща, проведена в София и с участието на вече обучените граждански лидери. В продължение на почти три години, 30-те участници проведоха над 10 различни обучения, срещнаха се с ментори – експерти от различни сфери на гражданската работа, сформираха Алумни клуб.
Насоки за кандидатстване

Подобни новини

Back to top button