Полиция

Пожари в три къщи – в Горник, в Бреница и в Плевен, лумнаха в рамките на час

На 28 септември 2021 година в 0:46 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за горяща къща в Горник. Унищожени са покривна конструкция 120 кв.м., домашно обзавеждане и имущество. Причините за произшествието са в процес на установяване. За изясняване на обстоятелствата около инцидента работата продължават служители от РУ Червен бряг и експерт от РСПБЗН – Червен бряг.
Минута по-късно – в 00:47 часа е съобщено за пожар в къща в Бреница. Изгорели са покривна конструкция 100 кв.м., мебели, домашно имущество и техника. Опушени са стените на 90 кв.метра. Пострадали хора няма. Пламъците са потушени от служители на РСПБЗН – Кнежа. Причините за инцидента са в процес на установяване. В светлата част на денонощието ще бъдат извършени огледи. Разследването е поето от служители на РУ Кнежа.
На същата дата в 1:22 часа в РС ПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за пожар в частен имот на улица „Васил Априлов”. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са покривна конструкция 50 кв.м., фреза; моторен трион, дърва за огрев-5 куб.м; домашно имущество. Пострадали хора няма.

Подобни новини

Back to top button