ОбществоПолиция

В студеното време зачестяват пожарите

Рано тази сутрин по неустановени причини е възникнал пожар в частен дом в село Козар Белене. Сигнал за произшествието е подаден в 01:00 часа в РДПБЗН – Плевен. Изгорели са покривна конструкция 100 кв.м.; мебели, бяла, черна и компютърна техника и домашно имущество. Служители от РСПБЗН – Левски са локализирали и потушили пламъците с един пожарен автомобил. За изясняване на обстоятелствата около произшествието работата продължават експерт от местната районна противопожарна служба и РУ Левски.

Късо съединение е причинило пожар в барака на плевенската улица „Осъм“. Сигнал за станалото е постъпил на 10 октомври в 23:02 часа. Изгорели са паянтови постройки. Пострадали няма. Реагирали са служители от РСПБЗН – Плевен и бързата им намеса е спасила съседни обитаеми сгради.

На 10 октомври в 16:08 часа е потърсено съдействие за потушаване на пожар във вила в Червен бряг в местността „Ежков връх“. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Пламъците са унищожили покривна конструкция 20 кв.м., мебели и домашно обзавеждане. Опушени са стени 40 кв.м. Пострадали няма. В пожарогасенето на участвали служители от РС ПБЗН – Червен бряг с един автомобил.

Подобни новини

Back to top button