ИзкуствоКултураОбщество

С (не)фотографска изложба д-р Нели Стефанова иска да помогне на своя университет

Очаквайте утре интервю с д-р Стефанова за корена на страстта й към фотографията, за кривите снимки, алтруизма и какво е благодат

Над 220 приятели на д-р Нели Стефанова до момента са харесали поканата във Фейсбук профила й за нейната първа фотографска изложба в Плевен, под наслов „България е в малките ми дни“. Изложбата ще бъде открита на 24 ноември 2021 г., сряда, от 17:30 часа в Артцентъра в Градската градина.

Тя е замислена отдавна, а в хода на подготовката й се случи пожарът в сградата на Ректората и д-р Стефанова реши тя да бъде с благотворителен характер. Средстава от закупуването на представените фотоси ще бъдат преведени по дарителската сметка на Медицинкси университет – Плевен, който тя е завършила. За това, по собствените й думи, на мига е получила съгласието на кмета Георг Спартански, един от най-ревностните почитатели на нейните фотографии.

Събитието се подкрепя от Община Плевен и от ръководството на Медицински университет – Плевен.

„Скъпи приятели, имам привилегията да ви поканя на това благотворително събитие! След пожара Медицинският университет има нужда от подкрепа – финансова и морална. Това е нашата възможност да бъдем съпричастни. Присъствието на всеки от вас е важно!“, обръща се д-р Нели Стефанова към колегите и приятелите си, както и към всички плевенчани.

Подобни новини

Back to top button