ЗабавленияСветски новиниСтраната

Теленор организира национален онлайн куиз на 28 ноември

Финалистите ще играят срещу куиз-легендата Мартин Иванов

От днес стартира регистрацията за 5G Live: Игри на ума Национален онлайн куиз, организиран от Теленор България. Това е първият по рода си куиз, който ще се стриймва изцяло през 5G мрежата на Теленор. Участниците и зрителите на куиза ще могат да усетят някои от основните предимства на 5G мрежата като ултрабърз стрийминг и кристална видео картина.

Играта се състои от два етапа.

Първи кръг ще изправи записалите се за участие в оспорвана битка за първите шест места. Трима от победителите ще спечелят награди и ще отнесат славата като победители в първия онлайн куиз „Игри на ума“. Тримата финалисти, които имат най-голям брой точки от шестимата, освен награда ще имат възможност да се съревновават и с многократния участник в различни по рода си викторини – Мартин Иванов. Набрал популярност като записва 18 поредни победи в предаването „Последният печели“, Мартин е също трикратен победител в „Минута е много“ през 2010 г. с тема „Бийтълс“, а през 2018 г. става шампион в куиза „Блиц гейм“.

Заредената с динамика и много обрати онлайн игра на Теленор ще изследва възможностите, които открива пред нас 5G технологията. Кристално чиста картина и звук, без забавяне и ненадмината скорост, са част от предимствата, които носи 5G излъчването. Много изненади и награди очакват най-запалените фенове на куиз форматите у нас като най-добрите ще отнесат у дома iPhone 12 5G, Poco F3 5G и XIAOMI MI 11 Lite 5G.

Повече информация за състезанието, правилата за участие, както и линк за регистрация, можете да откриете на сайта на оператора.

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

Подобни новини

Back to top button