БизнесГраждани за прозрачно управлениеСтроителствоУслуги

Обучителен семинар за строителни фирми ще се проведе в Плевен

На 30 ноември 2021 в хотел „Галерия“ в Плевен от 10.00 ч ще се проведе семинар за строителни фирми, които имат желание да участват в обществени поръчки, но им липсват достатъчно знания и опит в тази сфера. Обучението е безплатно за всички желаещи – необходима е само предварителна регистрация на [email protected]

В обучението ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от Община Плевен в последните 2 години, както и заложените в бюджета за 2021 строителни дейности, които все още не са стартирали. Участниците ще разберат как да се информират за предстоящите поръчки преди още те да бъдат обявени, така че да имат достатъчно време да се подготвят за тях. В практическата част на обучението ще бъде демонстрирана стъпка по стъпка работата с електронната система ЦАИС-ЕОП и как на практика участниците могат да подадат офертното си предложение през нея. Експерт-юрист по ЗОП ще обърне внимание на важни теми относно правилната подготовка и най-често срещани проблеми при кандидатстване в обществени поръчки.

Строителните поръчки от публични възложители дават добра възможност на местните фирми да заработят с нов клиент. Но безспорно подготовката на успешна оферта е труден процес. По-малките фирми срещат затруднения да разчетат езика на държавната администрация, както и да подготвят и подадат правилно своето предложение, тъй като изискванията в публичния сектор нямат нищо общо с частните сделки.

Поканени са за участие фирми от цялата Плевенска област – обучението е специално за строителни фирми, но желаещи от други сектори също могат да се включат.

Семинарът ще се проведе на 30.11.21 от 10.00 до 17.00 ч, като са осигурени кафе-паузи и обяд за участниците.  Всичко е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на [email protected] или 0894 649 501. Ще бъде възможно и онлайн включване през платформата Zoom.

Проектът се реализира от платформата tender-service.bg. Повече информация тук: https://www.tender-service.bg/ABF-project-2021

Подкрепата за Тендър Сървис БГ ЕООД е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Тендър Сървис БГ ЕООД и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.

Подобни новини

Back to top button