Шахмат

СКШ „Спартак Плевен XXI” изпрати една успешна година с Коледен турнир в „Съгласие”

В навечерието на Коледа – на 24 декември 2021 година, в читалище „Съгласие“ се проведе станалият вече традиционен Коледен турнир по шахмат, организиран от СКШ „Спартак Плевен XXI” и домакините от НЧ „Съгласие”. В турнира взеха участие 16 състезатели на клуба от различни възрастови групи. Те играха по система „всеки срещу всеки“, при контрола на игра 3 минути с 2 секунди добавка на всеки ход. Състезанието протече изцяло в приятелски дух. Победител в турнира стана Владимир Върбанов, следван от Ева Русева и Кристиян Георгиев. Бяха направени класирания и имаше медали и в отделните възрастови групи.
С турнира СКШ „Спартак Плевен XXI” изпраща една успешна година. Клубът сформира отбори във всички възрастови групи, които постигнаха призови класирания. Връх в представянето от клуба са Шампионските титли на отбора за девойки до 18 години във всички дисциплини.

Ръководството на клуба изказва благодарност на Ивайло Атанасов – председател на настоятелстовто на НЧ „Съгласие”, за перфектните условия по организацията на турнира и отличното партньорство!

Подобни новини

Back to top button