БизнесВолейбол

Как Winbet спонсорира родния волейбол

Често се говори в спортните среди за нуждата от набиране на спонсори за родните футболни клубове. Футболът обаче далеч не е единственият спорт у нас, който може да се похвали с успешни партньорства. Волейболът, който е почитан от българите спорт, е друг често срещан избор на инвеститорите. Най-вероятно сте попадали на Winbet Efirbet, които са един от основните спонсори, подпомагащи българския спорт. Волейболните ни тимове са предизвикали нееднократно сълзи в очите на горди българи с успехите си и доброто представяне в редица турнири и състезания. Следователно, е естествено букмейкърите, които се подвизават у нас, да избират някои от най-успешните от тях, желаейки да им предоставят възможност за развитие.
Бетинг компанията Winbet набира по-голяма популярност с всяка година, като само за пет години се превърна в една от водещите в сферата. Местните фенове често предпочитат да посещават сайта им и да следят предложенията, защото условията, които предоставят, са повече от добри. Букмейкърът, от своя страна, дава дължимото и работи за още по-добри резултати на нашите спортисти, с които да прославят страната ни. Известно е, че волейболът у нас е силен и Winbet не пропуска да участва в развитието му.
Winbet може да се похвали с няколко сключени договора с родни първенци от волейболната сцена. На първо място, няма как да не споменем столичните волейболни тимове ЦСКА и Левски. Тяхното сътрудничество не е ново, за разлика от сключения през втората половина на 2020г., договор за спонсорство с волейболния клуб Нефтохимик 2010 Бургас, чрез който Winbet стана официален спонсор на бургаските шампиони. Този ход от страна на бетинг компанията не е без основание, тъй като морските момчета се справят безупречно с конкуренцията и печелят редица титли. Тяхното споразумение предвижда завидни бонуси при добро представяне в различни състезания, както и добавяне на логото на Winbet на фланелките, които използват по време на мачове. Друга характерна за този тип договори клауза, която е включена и в този случай, е предоставянето на преференциални условия и редица промоции на публиката, когато Нефтохимик домакинстват. По всичко личи, че това партньорство ще е благоприятно за всички участващи в него.
Инвестирането в даден спортен клуб не е просто предоставяне на средства, а изграждане на стабилни и трайни връзки. Winbet, като букмейкър с опит и традиции, е запознат добре с този факт и избира внимателно тимовете, с които да се свърже. Разбирайки важността на волейбола за българите, те залагат на доказани отбори, за да продължат да радват феновете с успехи и отличия.

Подобни новини

Back to top button