БизнесФутбол

ПФК Левски и PalmsBet – какво да очакваме от това спонсорство

Едно от най-дългоочакваните партньорства в света на родния футбол беше това между ПФК Левски и Palms Bet. To стана факт официално в средата на миналата година и бе отразено гръмко и всестранно от медиите, както се очакваше. Все пак, договор между един от най-обичаните клубове – Левски София и Палмс Бет онлайн, е събитие, което няма как да бъде пропуснато или лесно забравено. Букмейкърът успя да се наложи като име, заради интересните възможности за онлайн залози, предназначени за посетителите на сайта им, както и заради колоритните реклами и щедрите инвестиции, които не пропуска да реализира. Какво можем да очакваме от това спонсорство, ще разгледаме в следващите редове.
Не е обществена тайна трудното положение, в което се намираше един от най-старите футболни клубове у нас през последните две години. Левски София, без съмнение, се нуждаеше от свежа външна намеса, за да продължи да поддържа добри условия вътре в съблекалнята и още по-добри резултати на терена. Заради самата символика и историческото име, редица букмейкъри положиха неимоверни усилия да достигнат до сключване на договор със столичния тим, но Palms Bet бяха тези, които постигнаха желаната цел. Palms Bet са новосъздадена българска бетинг компания, която амбициозно навлезе на родния пазара. Освен онлайн услугите им – спортни залози и казино, те разполагат и с физически зали, където се помещават ротативки и много други опции за игри и забавление.
Една от отличителните черти на този договор е дългосрочната му насоченост – цели пет години. Двете страни си поставят високи цели, стремейки се към изграждане на едни по-близки, приятелски отношения. Те вярват, че доверието е пътят към успеха. Според представители на Palms Bet, тяхна основна мисия е да стабилизират клуба чрез усилена работа по структурата и организацията му. Това, което букмейкърът показва като желание, е тяхната взаимна работа да продължи да се развива в различни посоки и да не се ограничават до типичните между повечето спонсори и спонсорирани тимове отношения. От Palms Bet категорично заявяват, че не е техен приоритет придобиването на акции от дружеството на Левски, а по-скоро искат да участват активно в управлението му. Бетинг компанията дори е осигурила свои представители в Надзорния и Контролния съвети.
Силната заявка, която дава спонсорството между Palms Bet и ПФК Левски, обнадеждава всички, които имат афинитет към футбола, особено запалените фенове на стария клуб. Със засиленото очакване за още по-добри резултати и максимално стабилизиране, задачата на спонсорите не става по-лека, но те показват, че могат да се справят без проблем.

Подобни новини

Back to top button