БизнесСпорт

На кои отбори е спонсор bet365 у нас?

Не е тайна, че за да функционира добре и пълноценно един спортен клуб, той се нуждае от достатъчно външни финансови инжекции. До този факт се стига, познавайки действителността, че независимо дали става дума за футбол, волейбол или баскетбол, за да просперира даден отбор, трябва да бъде осигурена добра среда за тренировки на неговите спортисти. Сред големите бетинг компании у нас, Бет365 се отличава като значим спонсор на местно и международно ниво. Нейната дейност е съсредоточена върху онлайн спортните залози и казино игрите, като предлага едни от най-добрите коефициенти и разнообразие от категории спортове на българския пазар. В следващите редове, ще разгледаме спортните клубове, в които Бет365 вярва и инвестира част от средствата си.
Запалените футболни запалянковци често прибягват към спортните онлайн залози, следователно са запознати с компанията Бет365, чиято дейност не се ограничават само до футбола, а дава възможност за онлайн залози и за други познати спортове. Компанията, от своя страна, не пропуска да изрази подкрепата си, помагайки на някои от най-любимите на българския футболен фен отбори, а именно Лудогорец и Славия. Забележителен момент от спонсорските опити на букмейкъра, са състоялите се преговори с един от най-известните футболни тимове у нас, а именно Левски. За жалост, до споразумение не се стига поради актуален договор за спонсорство с друга компания. Елементът с инвестицията и спонсорирането на футболни отбори е задължителен, когато сферата на дейност на дадена фирма е със спортна насоченост, под една или друга форма.
Това, с което можем да отличим Бет365 е, че те инвестират не само в родните тимове, а и в редица международни такива. Например, бетинг сайтът може да се похвали със сключени 10 договора само с отбори в Испанската лига, което е впечатляващ успех. Макар корените на компанията да произлизат от Великобритания, тя няма как да изтъкне дори едно партньорство с местен футболен клуб.
Интересен факт, с който бихме желали да запознаем нашите читатели е, че собствениците на Бет365 не се ограничават само със спонсорирането на футболни тимове, а създават свой собствен такъв. Може би не сте запознати, че това е английският Стоук, който всъщност поддържа добро ниво на конкурентната футболна сцена на Острова. Това превръща английската компания в един силен инвеститор на българската и британската футболни сцени, развивайки дейността си и сферите на влияние, за да даде на посетителите и клиентите си добри нива на обслужване и много забавни мигове.

Подобни новини

Back to top button