Изкуство

Поздравително писмо от Президента Румен Радев получиха в Арт школа „Колорит“

Ръководителят на Арт школа „Колорит“ в Плевен Майя Ананиева и талантливите деца от школата са получили Поздравително писмо от Президента на Република България Румен Радев. В писмото Президентът благодари за споделени ценности и разбиране за обединяващата и извисяваща сила на изкуството и отправя своите поздравления и пожелания към ръководителя на школата и малките художници от „Колорит“.
“Приемете моите поздравления за Вашите творчески постижения! В продължение на три десетилетия Арт школа „Колорит“ се утвърди като притегателен център за талантливите малки художници от Плевен. Многобройните награди и отличия, спечелени през годините са признание за огромния талант на българските деца и Вашите усилия, за всеотдайността, с която ги насърчавате да развиват своите художествени дарби и потенциал. Желая Ви здраве, вдъхновение и нови впечатляващи успехи през 2022 година.“ се казва в писмото.
Майя Ананиева сподели, че за нея и за децата от Арт школа „Колорит“ Поздравителното писмо от Президента Румен Радев е огромна чест, признание, насърчение и вдъхновение.

Подобни новини

Back to top button