НПООбществоОбщинска и държавна администрация

Отличията „Добродетел“ на Националното сдружение на сираците ще бъдат връчени в Плевен

В Плевен ще бъдат връчени отличията „Добродетел 2021“ на Националното сдружение на сираците в България (НССБ). Областния управител Иван Янчев ще уважи събитието и ще поздрави гостите.

Над 60 организации, фирми и общественици от цялата страна ще бъдат удостоени с приз за „Добродетел 2021“ заради активната им подкрепа към социални инициативи, организирани от сдружението. С музикална програма ще се включат талантливите ученици и техните учители от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим, съобщават организаторите.

С най-високото отличие на Сдружението ще бъдат удостоени столичната топ дизайнерът и собственик на модна къща „Киара Фешън“ Гергана Апостолова и бизнес дамата от Плевен Розалия Ангелова от фирма „Милкана“. С отличията за Добродетел ще се сдобият Петя Василева – зам.-председател на Общинския съвет в Плевен, управителят на клуб „Анаконда“ Стоян Томов, бизнес дамата Маринела Арабаджиева, народният представител Илиян Йончев, студенти абсолвенти от Медицински университет Плевен, дирекция „Спорт“ на Община Варна, кметовете на Стара Загора, Кнежа, Пордим, както и „БДЖ Пътнически превози“, официалният фен клуб на „Арсенал България“, фирма „Палмира 94“, „Монолит“, „Стройпродукт“, „Десизо Мони“ , „Техномаркет“, сънародниците ни от Сдружение „Чикаго Българка“, певицата Десита и други.

Официалната церемония се организира с партньорството и подкрепата на Дентална клиника „Дамянов“ град София, хотел „Ростов“ град Плевен и официалния фотограф на церемонията Станислав Алексиев.

Официалната церемония ще премине и с благотворителна вечеря, на която ще се събират средства в подкрепа на абитуриенти в неравностойно социално положение от Плевен и областта.

Събитието ще премине при спазване на всички противоепидемични мерки.

Подобни новини

Back to top button