ЗабавленияОбразованиеРелигия

На Велики четвъртък в Асеновци – конкурс за „Най-красиво писано яйце“ и „ Най-здраво яйце – борец“

На 14 април 2022 година в двора на ОУ „ Христо Ботев“ в Асеновци се проведе „ Ден на музиката и игрите“. Инициативата е организирана от ОУ „Христо Ботев“ , НЧ „Съзнание 1894“ и Християнски център „ Отворена врата“ в Асеновци. Гости и участници в игрите бяха и приятели на пастор Емил Ангелов от Франция.
В продължение на два часа под ритъма на музика децата имаха възможност да участват в нови различни игри, донесени от французите. В същото време част от учениците направиха ръчно изработени великденски картички, които подариха на всички гости. Слънчевото време, музиката и игрите доставиха удоволствие на малки и големи.

На 21 април – Велики четвъртък, ще бъде проведено следващото мероприятие отново съвместно с училище, читалище и християнския център. Всички ученици ще се включат в боядисването на яйца за Великден, като ще се проведе конкурс за „Най-красиво писано яйце“ и „ Най-здраво яйце – борец“. Организаторите са награди и изненади за отличилите се, а всяко дете ще получи шарено яйце за светлия празник.

Подобни новини

Back to top button