ОбразованиеСветски новини

Вълнуващ празник на абитуриентите от випуск‘2022 от СУ „Крум Попов” в Левски

В четвъртък, 12 май 2022 година, в двора на СУ „Крум Попов” в Левски ученици, учители, родители и гости – кметът на Община Левски Любка Александрова, зам. кмета инж. Кольо Домеников, председателят на ОбС Тома Терзиев, гл. експерт „Образование, култура и спорт” Петя Чолакова, преживяха празника на момичетата и момчетата, които поемат своя нов път в живота, информират от общинската администрация. Празник с радост и сълзи, с благодарност към преподавателите и училището, с музика и песни, танци на мажоретки и бурни аплодисменти, с безброй пожелания и надежда.
Директорът на училището Валентина Дженева приветства всички за празника. Тя пожела здраве и много успехи, попътен вятър на абитуриентите, защото го заслужават, но и обеща подкрепа, когато им е нужна.

Кметът Любка Александрова изрази вълнението, с което е наситен този ден и радостта от преживяването на един от най-красивите дни. Последният, от 12 ученически години ден, е най-паметен с многобройните усмивки и споделените красиви мечти, отбеляза тя и пожела всички те да се сбъднат. Пожела на абитуриентите още на добър час и попътен вятър, здраве и всичко хубаво по две, както сами си пожелаха с вяра, че ще бъде. И никога да не забравят родното училище и родния град, в който ги обичат.
За отличен успех Община Левски награди с грамота и парична премия девет абитуриенти. Наградите обяви Петя Чолакова с пожелание за здраве, успехи и упоритост, а кметът Любка Александрова ги връчи с радост на отличниците на випуск 2022.

Подобни новини

Back to top button