ЗабавленияОбразование

С бурни аплодисменти и щастливи усмивки изпратиха в Левски абитуриентите

Жителите на Община Левски изпратиха тържествено абитуриентите от випуск 2022 на СУ „Крум Попов” с директор Валентина Дженева, зам. директор инж. Наталия Чингова и класни ръководители Цветомира Ленинова и Илияна Петрова, информират от общинската администрация. Изключително емоционална, с обратно броене, бурни аплодисменти и щастливи усмивки беше изпълнена празничната вечер на младите хора, стоплена от обичта на близки, приятели, граждани на община Левски.

Любка Александрова, кмет на Левски, приветства всички присъстващи на паметното изпращане, очаквано с вълнение: „24 май е изключително емоционално зареден… Вие сте прекрасни млади хора, щастливи, красиви, вдъхновени пред прага на живота, и ние ви се радваме. Тук сме заедно, за да ви пожелаем попътен вятър… Бъдете здрави и много успешни и радвайте вашите родители, останете неразделните класове на випуска 2022 година и винаги се връщайте в любимото градче Левски с много любов. Ние смет тук и ще ви очакваме с обич!”
По стара българска традиция Любка Александрова плисна менче с вода пред абитуриентите за да им върви по вода и пожела „На добър час !”

Подобни новини

Back to top button