НПООбщество

Плевен е домакин на кампанията „35 години Еразъм“ на 5 юли

Центърът за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли – 16 септември 2022 г. Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм“. Кампанията ще представи широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

В рамките на кампанията ЦРЧР ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната. Първи лъч на информационното турне ще се състои в периода 05 – 08 юли 2022 г . и ще премине през град Плевен, където на 05 юли от 11:00 до 13:00 часа в сградата на Регионалната библиотека „Хр. Смирненски”, зала „Гена Димитрова“, ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми

Присъстващите на събитието ще бъдат запознати с актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.

Подобни новини

Back to top button