ОбществоОбщинска и държавна администрацияСпортТенис

Първи турнир по тенис на корт за аматьори се проведе в град Левски

В навечерието на празника на град Левски се проведе оспорваният финал на Открития турнир по тенис на корт за наградата на кмета на Община Левски. Кметът Любка Александрова изрази радостта си,  че при стартирането на тенис турнира Общински тенис клуб „Левски-2019“ има за партньор тенис клуб „Левски – София“ – клуб със 111-годишна история. Журналистът Явор Цаков, председател  на тенис клуб „Левски – София“ беше главен съдия на турнира, в който участваха 8 състезатели.

Диан Василев се класира на първо място на първия турнир по тенис на корт за аматьори, организиран от Общински тенис клуб „Левски-2019“. В призовата тройка са още Денислав Меразчиев и Любослав  Косев.

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави всички участници за спортсменския дух и им пожела здраве и нови постижения. Връчването на наградите за първо, второ и трето място на победителите беше съпроводено от бурните аплодисменти на публиката. Председателят  на тенис клуб „Левски – София“ Явор Цаков връчи символичен подарък на кмета на общината,  подаръци получиха състезателите и ръководителите на Общински тенис клуб „Левски-2019“, с пожелание този спорт да се развива през годините и да привлича деца, млади хора, нови състезатели.

Подобни новини

Back to top button