ОбразованиеОбщинска и държавна администрация

Ученици „седнаха в стола“ на отговорни служители в общинската администрация в Левски

В сряда, 12 октомври, в Деня на българската община, ученици от СУ „Крум Попов” от се запознаха с работата на общинска администрация в Общината и в Общинския съвет в Левски, информират от общинската администрация.
Мястото на председателя на Общинския съвет Тома Терзиев зае Любомир Панчев от 9 клас, на кмета на Община Левски Любка Александрова – Христо Методиев от 12 клас, на заместник кмета Кольо Домеников – Петя Руменова от 12 клас, на главния експерт „Образование, култура и спорт” Петя Чолакова – Биляна Цветанова от 10 клас.

Интересна и полезна, определиха учениците информацията за работата на общинска администрация и нейното място в живота на хората в общината.
Кметът на Община Левски Любка Александрова приветства желанието на младите хора да научат повече за работата на общинска администрация, която, както и всяко семейство, но в по -голям мащаб, в тези трудни времена се бори да се справя с предизвикателствата на деня, едни от най-сериозните от които са високите цени на енергоносителите.
Поради големият интерес към работата на Общинския съвет и на администрацията, председателят на Общински съвет Тома Терзиев покани учениците да присъстват на предстоящото заседание на съветниците на 27 октомври, за да се запознаят със същността на работата.

Подобни новини

Back to top button