ЗабавленияСветски новиниСемейство

Илюзионисти представят в Плевен най-новото от областта на модерната магия

Панорама мол Плевен ще се превърне за няколко часа в царство на магията. Веселият детски празник „Тайните на магията” с илюзионистите Боби Шоу и Доктор Харис ще се проведе на 22 октомври, събота, от 11,30 часа и ще предложи най-новото от областта на модерната магия, невероятни трикове и училище за фокуси.

Магичният спектакъл ще се състои на ниво 1 (пред магазин „Зора”). Входът е свободен за всички малчугани и техните родители.

Борислав Борисов – Боби Шоу е емблематичен български артист, илюзионист и телевизионен водещ. Познат е на публиката с уменията да забавлява малки и големи с широкия спектър от изкуства, които владее, именно от там произлиза и артистичният му псевдоним. Водещ на редица телевизионни предавания за малки и големи, автор и водещ на множество детски и забавни шоу-програми, концерти и фестивали в страната и чужбина. Носител на най-високите отличия на наши и международни фестивали и престижните национални награди „Звезда на Българската Магия“ и „ИКАР“ на Съюза на артистите в България.

Самият той се „заразява“ с магията едва петгодишен, по време на спектакъл на великия Мистър Сенко. Години по-късно Мистър Сенко му издал тайната, че „за да станеш илюзионист е необходимо първо да излъжеш себе си пред огледалото и след това да излезеш пред публика. А за да станеш истински професионалист са необходими три неща – труд, много труд и изключително много труд“.

Боби Шоу и Доктор Харис обещават страхотно забавление за всички малки и големи плевенчани, които искат да се потопят заедно с тях в света на магията и фокусите.

Подобни новини

Back to top button