ЗабавленияСпорт

Родители създадоха детска площадка, на която децата да се забавляват и да учат в игра

Прекрасна възможност децата да играят, да учат и да се забавляват беше открита в парка до ЖП гара Левски в събота, 22 октомври 2022 година.
Проект „Играй, учи и се забавлявай“ подготвиха и осъществиха майки на малки деца от града. Тяхната идея със собствен труд да нарисуват на подходящ терен хоризонтални игри, чрез които децата да се запознават с цифрите и буквите, да развиват мисловна и физическа дейност, беше подкрепена от Социалните услуги за деца на „СОНИК старт“, НЧ „Георги Парцалев 1901“, МКБППМН и Община Левски каза Петя Чолакова – гл. експерт „Образование, култура и спорт” в общинската администрация.
Гражданската инициатива е осъществена със съдействието на кмета Любка Александрова за осигуряване на всичко необходимо на майките, за да могат площадките да грейнат в ярки цветове, а децата да се забавляват и учат в игра сред природата.

В съботния ден пъстрата, интересна и полезна за децата площадка беше истинско забавление за малките палавници .
Петя Чолакова благодари на всички, направили възможно с труда си и подкрепата създаването на площадката, пожела приятни, забавни и полезни занимания и почерпи децата.

Подобни новини

Back to top button