ЗабавленияСветски новини

Михаела Филева и Део със специално участие в „Мен не ме мислете“ тази седмица по bTV

Обичаните изпълнители Михаела Филева и Деян Славчев – Део влизат със специално участие в „Мен не ме мислете“ тази седмица по bTV. Новите епизоди на хитовия български сериал очакват зрителите този четвъртък и петък (17 и 18 ноември) от 20:00 ч.

Михаела ще се превъплъти в ролята на отдадената поп певица Изабела Костова, която жадува за сцената и почитателите си, а Део ще влезе в кожата на деспотичния й приятел и същевременно импресарио Николай, който е на път да провали поредно нейно участие от алчност. За да притисне организаторите на голям фестивал за по-висок хонорар, той ще потърси юридическата помощ на Александър (Веселин Мезеклиев), който, от своя страна, няма да издържи на претоварването и ще получи криза пред клиента си.

Яна (Весела Бабинова) забелязва, че Николай се държи властнически с Изабела, и го предупреждава, че ако продължи така, ще я загуби. В същото време Христо (Иван Юруков) спипва крадец в дома на Ева, а бандитът се оказва Румен (Росен Пенчев) – негов бивш съученик, който го е тормозил като дете. Мартин се среща с Калина (Радина Кърджилова), а тя му съобщава, че е започнала да си търси работа в Дубай, където смята да замине заедно с малкия Милен (Йоан Торосян). Как ще реагира героят на Рушен Видинлиев, когато осъзнае, че може да изгуби предполагаемия си син – отговорът тази и утре вечер от 20:00 ч. по bTV.

Междувременно Ева (Любомира Башева) се обажда на Яна и й съобщава, че се е върнала от Лондон. Двете се срещат, а Ева веднага забелязва, че нещо с приятелката й не е наред. Успокоява я, че Мартин я обича и всичко ще се нареди, но Яна не е сигурна дали това ще е достатъчно. Тази седмица зрителите ще станат свидетели и на дългоочакваното запознанство на Калина и Милен с Яна и семейството й.

Подобни новини

Back to top button