НПООбществоСветски новиниСемействоСоциални

Плевенските мотористи с импровизиран флашмоб в мола

Плевенските мотористи изненадаха посетителите на Панорама мол в петъчния следобед. Появата им бе свързана с благотворителната кампания „Мото Коледа“, която те провеждат за единадесети пореден път. Каузата на превърналата се в традиция ежегодна инициатива е в навечерието на най-светлите празници да се събират средства, с които да се подпомогнат деца в неравностойно положение или нуждаещи се от лечение, животоспасяващи операции или рехабилитации.

Мотористите бяха поканени и посрещнати от управителя на Панорама мол Владислав Монов, който за поредна година подкрепя със средства благородното им начинание.

„Доброто в този живот е избор. Ако промениш към по-добро един живот, е все едно да промениш към по-добро целия свят. И ви благодаря за това, че вече 11 години чрез вашата благородна мисия преподавате безценни уроци по доброта, човечност, сплотеност и искреност. Защото „Мото Коледа“ не е просто дарителска кампания, тя се превърна в нещо много повече за всички плевенчани. Тя дава надежда, че можем да бъдем обединени и да се подкрепяме“, обърна се Владислав Монов към мотористите. „Включвам се за поредна година в кампанията, защото зная, че всяко дете заслужава пълноценен живот. И искрено вярвам, че общите усилия ще спомогнат за това да има повече спасени деца, повече детски усмивки и повече спокойствие в много семейства“, допълни той.

Появата на представителите на плевенската „Мото Коледа“ предизвика много усмивки, истинско вълнение и приятни емоции сред всички присъстващи в Панорама мол. Около мотористите непринудено се събраха любопитни малки и големи клиенти, които искаха да се качат на моторите и да им се порадват. Последваха много снимки и поздравления.

Мотористите споделиха, че атрактивният флашмоб в Панорама мол e с цел да се усети духа на инициативата „Мото Коледа“ и да се събере още повече обществена ангажираност към кампанията. Те отправиха покана към плевенчани да посетят традиционния им благотворителен базар, който ще се проведе този уикенд на централния площад „Възраждане“ и ще предложи много изненади за деца и възрастни.

По традиция финалът на кампанията е навръх Рождество Христово, когато мотористите, облечени в костюми на Дядо Коледа, ще преминат в шествие през града.

Подобни новини

Back to top button