ЗабавленияСветски новини

С рокаджиите от „Ахат” посрещаме Новата 2023 година в Плевен

Музикантите от легендарната българска рок група „Ахат“ ще са акцент в тазгодишния концерт, организиран от Община Плевен за посрещането на Новата 2023-та година. Концертът е на пл. „Възраждане“ и започва в 21.30 часа с д-р Мартин Николов – участник в „Гласът на България“, след това от 22.30 часа продължават „Ахат“. Водещ на събитието ще бъде  DJ Живко Иванов.

Както споделиха в страницата си във Фейсбук рокаджиите „Плевен е много специален град за нас, защото преди 35 години (1987) там се проведе Студентският музикален фестивал, на който взехме първата ни голяма награда. Там се запознахме и с Кирил Маричков, който после ни покани да направим концерти с Щурците на юбилейното им турне същата година. И, както се казва, останалото е история„.

Гражданите и гостите на Плевен ще бъдат поздравени в последните минути на 2022-а от кмета Георг Спартански. Точно в полунощ пъстри празнични фойерверки ще озарят небето, а дошлите на площада ще могат да се хванат заедно на Дунавско хоро. За избралите да празнуват на открито ще има безплатно баница с късмети, червено вино и… много изненади.

Заповядайте да посрещнем заедно Новата 2023 година на пл. „Възраждане“, канят всички от Община Плевен.

Подобни новини

Back to top button