ЗдравеОбщество

Втори акушер-гинеколог в „Сърце и мозък“ Плевен е сертифициран за работа с DaVinci

Втори акушер-гинеколог в „Сърце и мозък“, Плевен е сертифициран за работа с роботизираната система DaVinci, информират от болницата. Д-р Атанас Александров е сертифициран за първи асистент при робот-асистирани лапароскопски операции.

Екипът от акушер-гинеколози, ръководен от д-р Александър Любенов, сертифициран конзолен хирург с богат опит във високотехнологичната хирургия, извършва целият набор комплексни гинекологични операции в малкия таз.

Д-р Александров завършва медицина през 2016 г. в Медицински университет – Варна и специализира АГ в СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“, Варна. По време на специализацията си се развива в областта на минимално инвазивната гинекология и проблемното забременяване, като работи интензивно в Медицински център за асистирана репродукция и се обучава в една от водещите клиники в света за лапароскопска хирургия – в болница „д’Естен“, Клермон – Феран, Франция.

Експертизата на д-р Александров е в областта на лапароскопската и хистероскопска хирургия, проблемното забременяване, лечение на миомни възли, ендометриоза, инконтиненция и генитален пролапс В професионалният си път д-р Александров е помогнал на много жени да станат майки и да изпълнят мечтата си да имат дете.

Д-р Атанас Александров ще извършва прегледи всеки понеделник и вторник в МБАЛ „Сърце и мозък“, Плевен от 11,00 до 13,00 ч. Информация и записване на тел.: 064 678400.

Подобни новини

Back to top button