ЗабавленияСемейство

Ненчо Илчев ще зарадва децата на Плевен с магически спектакъл

Извecтният актьор и илюзиoниcт Heнчo Илчeв ще гocтyвa в Панорама мол Плевен c детски магически спектакъл! Ученикът на Мистър Сенко ще запознае най-малките плевенчани и техните родители с изкуството на магията, като събитието ще се състои нa 28 януари, събота, oт 11,30 ч. на Ниво 1 в търговския комплекс /пред магазин „Зора”/. Входът е свободен!

Ненчо Илчев ще заплени публиката с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, артистична оригиналност и хумор. Това е един спектакъл не само за деца, но и за хора от всички възрасти, които обичат да се забавляват и вярват в силата на магията.

Казват, че фокусниците се раждат такива, а в сърцето им винаги има място за нови вълшебства. И ако талантът е задължителното условие, то упорството в преследването на голямата мечта и безкрайната отдаденост на нейно величество Илюзията добавят нови приключения.

Ненчо Илчев е поредното доказателство, че когато вълшебствата те изберат, трябва да ги следваш. Това прави от самото начало популярният актьор, който открива в ранна детска възраст пристрастеността си към триковете на сцената. Съдбата го среща с големите майстори илюзионисти, сред които Мистер Сенко, Орфи и Лепас, а най-близките хора – семейството и приятелите, подкрепят най-голямата му страст – вълшебствата.

Подобни новини

Back to top button