ОбществоСоциални

Нужна е помощ за семейство от Гривица, което пострада при пожар

Мили хора, семейство майка и дъщеря останаха на снега. Цялата им покъщнина е съсипана. Моля, нека всеки да помогне с каквото може. Имат нужда и от дрехи, и от обувки, и от спално бельо, легла, всичко, хладилник, печка.

Този зов за помощ се появи във Фейсбук и се разпространява от няколко плевенски групи.

Става дума за семейство, пострадало при пожара, за който информираха на 8 февруари от ОД на МВР – Плевен.

Ето подробности за ситуацията: „На племенницата ми се запали къщата – изгоря част от покрива, врата, прозорец, хладилник, легло, гардероб, завивки, калъфки и столове… Майка й е с психично заболяване (не работи), а племенницата ми е 20 г., работи на минималната заплата. Ако някой иска да им помогне на адрес: с. Гривица ул Тулча 3 тел: 0876281001, Поля. Моля Ви помогнете!“.

И още: „Едната стая е напълно изгоряла, покривът е с огромна дупка, сега събирам подробна информация от какво се нуждаят“.

Вече има съобщения от хора, които са готови да се заемат с ремонта. Трябва да се покрие покривът, да се изгради електрическа инсталация, да се изчистят следите то огъня. Това е най-належащо. Нужни са дрехи и обувки за двете жени. Урдеи, мебели и посуда също са необходими, но първо трябва да се ремонтира къщата, за да има къде да се сложат.

Много хора питат има ли място в Плевен, където могат да занесат помощ. Ако излезе допълнителна информация, ще съобщим.

Подобни новини

Back to top button