ЛичностиСветски новиниСпорт

Фен среща с Детелин Далаклиев и Петър Лесов в Плевен тази събота

Последният световен шампион на България по бокс Детелин Далаклиев и Петър Лесов – треньорът, извел го до титлата в Милано през 2009 година, ще бъдат специални гости на Панорама мол Плевен. Фен срещата с двете легенди на българския бокс ще се състои на 11 март, събота, от 12,00 часа на НИВО 1 /пред магазин „Зора”/ и ще бъде със свободен вход.

Именитите ни спортни величия ще отговарят на въпроси и ще споделят интересни моменти от своя житейски и спортен път, след което ще раздават автографи и ще се снимат с всеки, който желае да има спомен от срещата си с тях.

Специално участие в спортния празник в Панорама мол Плевен ще имат талантливите плевенски деца от клуб по модерни танци „Dance With Me by Chrissy Alex” с художествен ръководител Кристиана Петкова.

Световният шампион от Милано и спортист №1 на България за 2009 г. Детелин Далаклиев е носител на редица медали от световни и европейски първенства, а  Петър Лесов е двукратен европейски първенец и е най-младият български олимпийски шампион, стъпил на върха на славата на Игрите в Москва 1980, когато е само на 19 години.

Подобни новини

Back to top button