ИзкуствоКултура

На тържествена церемония деца от „Колорит“ ще получат наградите си от конкурс в Китай

На 15 март /сряда/ 2023 г., от 18.00 часа читалище „Съгласие 1869“ – Плевен и Арт школа „Колорит“ – Плевен организират тържествена церемония за връчване на престижни награди  от Международната онлайн изложба – конкурс „Детска екологична живопис“ 2021-2022 в Китай.

Наградите на малките таланти от школа „Колорит“ ще бъдат връчени от представители на Посолството на Китайската народна република в България. Гости ще бъдат ГуанСин, културен съветник, ЯнТиен, началник на отдел образование, ДайИн, аташе по културните въпроси и Чън Дзъя, времен началник на търговския отдел в посолството.

Ще бъдат връчени следните награди –  Наградата „Най-добър организатор“ на арт школа „Колорит“, която  включва Сертификат и Златен медал, две деца ще получат Сертификат и Златен медал, осем деца  ще получат Сертификат и Сребърен медал, десет деца са носители на Сертификат и Бронзов медал и шест деца  – Почетна награда.

Организатори на Международния конкурс са Министерството на екологията и околната среда на Китайската народна република, Информационният офис на  Държавния съвет на народите на Китай и Секретариатът за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа, подкрепени от китайските посолства в тези страни, и Центърът за обмен на опит между хората от Китай и страните от Централна и Източна Европа.

Церемонията ще се проведе в зала „Библиотека“ на НЧ „Съгласие 1869“ – Плевен.

Подобни новини

Back to top button