ИзкуствоКултураНПООбщество

Включете се във фотоконкурса „Децата на Земята“

СОНИК СТАРТ обявява Национален фотоконкурс ДЕЦАТА НА ЗЕМЯТА. Участниците ще бъдат оценени от Национално жури, което ще излъчи 15 лауреата, по повод 15 години грижа за добрия старт.

Създадена през 2008 г., за да бъде необикновена, СОНИК СТАРТ търси специалното във всеки детайл. Утвърждавайки своя облик като нестандартна стопанска организация, компанията активно се грижи за добрия старт – както на своите потребители и служители, така и за старта на успехите за младежи и възрастни в обществото ни.

В духа на своя 15-и рожден ден, организацията предоставя възможност за разкриване на личния поглед, творческия дух и визия към бъдещето на човека и Земята.

СОНИК СТАРТ дава старт на всички амбициозни хора, насочвайки погледа им към природата и влиянието на човека върху нея, да демонстрират своите умения, като участват във фотоконкурс на тема ДЕЦАТА НА ЗЕМЯТА. Една вълнуваща възможност за всички участващи да покажат своя творчески дух и поглед към бъдещето, да събудят фотографа в себе си!

Снимките, улавящи връзката ни с майката Земя, ще станат част от пътуващата изложба на СОНИК СТАРТ. Жури от 15 подбрани професионалисти ще оцени и излъчи най-добрите кадри, които от месец април ще красят и радват жителите на градовете: Пловдив, Първомай, Баня, Карлово, Балчик, Левски, Драгоман, София, Сливен, Елена, Тутракан, Сърница, Белица, Сватовча, Гоце Делчев и други.

СОНИК СТАРТ ООД е стопанска организация, фокусирана в областта на социалното предприемачество, консултирането, предоставянето на услуги и подкрепа. Дружеството управлява Центрове за обществена подкрепа в много общини, сред които са Левски и Червен бряг, дневни центрове за деца и възрастни с увреждания.

За допълнителна информация: [email protected] и www.sonikstart.eu.

Подобни новини

Back to top button