ЕкологияОбществоСоциални

Офисът на НАП в Плевен участва в кампанията „Капачки за бъдеще“ за пета детска линейка

За пореден път служителите от офиса на НАП в Плевен подкрепиха благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“, сега за закупуване на пета детска линейка. Тази събота, в Световния ден на Земята, екипът на приходната агенция предаде над 20 кг капачки, събирани в продължение на няколко месеца. За да могат да участват всички служители в офиса, на всеки етаж в сградата на НАП в Плевен е обособено място за събиране. 

Това не е първата инициатива, която подкрепят служителите от офис на НАП Плевен. Като част от кампанията „НАП Зелена програма”, екипът на приходната агенция в града се включва и в инициативата „Книги за смет“, която поощрява едновременно рециклирането и четенето.

„Щастливи сме, че, подкрепяйки тези две инициативи, даваме пример на децата си, допринасяме за опазване на околната среда и помагаме на хората в нужда. Правим го, защото вярваме, че когато всеки от нас полага ежедневни грижи, България и светът като цяло могат да станат едно по-приятно място за живеене“, коментира директорът на офис на НАП Плевен, Цветомила Потурлиева.

Подобни новини

Back to top button