ЗабавленияОбществоСветски новини

Детски празник за пътна безопасност организират в Плевен

В месеца, в който отбелязваме Националния ден на безопасността на движението на пътищата всички малки плевенчани ще могат да гледат безплатно кукленото представление „Зайко вече е голям, може да пресича сам”. Спектакълът е с вход свободен и ще се състои в Панорама мол Плевен на 17 юни, събота, от 11,30 часа. 

Актьорите от театър „Златното ключе” ще представят спектакъл, изпълнен с много добро настроение, песни и поучителни моменти.

„Ето, Зайко, като всички деца порасна и ще бъде ученик. Всички  от семейството работят. Зайко сам ще трябва да отиде на училище, а там – навън се движат много превозни средства, има много знаци и правила. Как ще се справи Зайко вижте сами!”, гласи част от представянето на постановката.

По време на детския празник на пътната безопасност ще бъде изложен и уникален  мотор, с който се е състезавал Богдан Николов – легендата на българския мотоциклетизъм! Всички желаещи ще могат да се снимат с мотоциклета, който е закупен на благотворителен търг от управителя на Панорама мол г-н Владислав Монов.

Събитието ще се проведе на 17 юни, събота, от 11,30 часа в Панорама мол Плевен – на ниво 1 /пред магазин „Зора”/. Входът е свободен!

Подобни новини

Back to top button