Водещи новини

Гневни плевенчани ще блокират пътя Плевен-Ловеч в памет на поредните невинни жертви

На 22.07.2023 в 18:00 часа организираме бдение в памет на загиналите наши приятели и в знак на протест да затворим пътя Плевен – Ловеч за 30 минути в името на справедливостта! Ще уведомим за намерението си органите на МВР и медиите!!! Да застанем с лицата си срещу шофирането с алкохол и неправоспособните шофьори! Искаме промяна в Наказателния кодекс , по тежки наказания за подобни нарушения ,бързи производства , водещи до ефективни присъди и затвор, справедливост и утеха за почернените семейства!!!!!

КАНИМ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ МОТОРИСТИ В ПЛЕВЕН И РЕГИОНА, ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ,КОИТО ВЕЧЕ НЯМАТ ТОЛЕРАНТНОСТ СРЕЩУ УБИЙСТВАТА ПО ПЪТИЩАТА! НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА МЯСТОТО НА КАТАСТРОФАТА В 18:00ЧАСА ДА ЗАТВОРИМ ПЪТЯ ПЛЕВЕН-ЛОВЕЧ!!! Бездействието води до това – утре да сме ние !!!! ДЛЪЖНИ СМЕ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА НИ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ДНЕС , ЗА ДА МОЖЕМ УТРЕ ДА СМЕ С ЧИСТА СЪВЕСТ! НОСЕТЕ ЦВЕТЯ И СВЕЩИ!

Припомняне, че тежкият инцидент стана късно вечерта на 20 юли, след разклона за с. Ралево. При огледа на местопроизшествието е установено, че 30-годишният водач на „Мерцедес“, който е неправоспособен, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал движещ се от Плевен към Ловеч мотоциклет. След удара автомобилът е напуснал пътното платно, вляво по посоката си на движение, и се е блъснал в крайпътно дърво. На място е загинал 44-годишният мотоциклетист и 34-годишна жена, която се возила на мотора.

28-годишен мъж, пътник в колата е откаран в болницата с тежки, където на следващата сутрин е издъхнал.

Подобни новини

Back to top button