Здраве

Как да разберем, че раждането е близо – тема на нов урок в Училище за родители

Как се разберем, че раждането на бебето наближава и кога е време да тръгнем към родилното? Това са част от въпросите, които вълнуват всяка бъдеща майка. Техните отговори, както и други полезни съвети, свързани с последните дни на бременността, са тема на новото издание на Училището за родители, организирано от клиниката за майчино и детско здраве „Мама и Аз“.

Училището ще се състои на 1 септември /петък/, от 11,00 ч., а половин час преди началото на лекцията – в 10,30 ч., бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в родилния комплекс. Предварителното записване на желаещите е на тел.: 064 678-400.

„Макар че раждането при всяка жена протича индивидуално, е важно да се знаят първите признаци, че то скоро ще настъпи. Предвестниците могат да бъдат различни и дори да сте имали друго раждане, не е задължително да почувствате същите симптоми, че бебето идва. Традиционно сме подготвили и полезни подаръци за всички участници“, споделя Малина Виткова – старша акушерка в родилния комплекс и организатор на Училището.

Подобни новини

Back to top button