БизнесПроблемиУслуги

„ВиК“ Плевен обяви нощен режим за част от града и още населени места в областта

„ВиК“ ЕООД- Плевен уведомява, че във връзка с трайното засушаване, довело до драстично намаляване на постъпващите водни количества от водоснабдителна група „Черни Осъм“, както и поради завишеното през летния сезон потребление на вода за питейно-битови нужди, включително и не по предназначение, се налага временно ограничаване на водоснабдяването от 0:00 часа до 5:00 часа за високите зони на гр. Плевен (ж.к. Сторгозия, ж.к. Дружба, района на ул. „Генерал Владимир Вазов“). Възможни са слабо налягане във водоснабдителната мрежа и недостиг на вода до високите етажи на сградите.
За селата Биволаре, Бохот, Брестовец, Буковлък, Къшин, Опанец, Победа, Тодорово и Ясен, както и за град Долна Митрополия и град Тръстеник, се налага въвеждане на режимно водоснабдяване, като услугата ще бъде прекъсвана между 23:00 часа и 5:00 часа.

При увеличаване на постъпващите водни количества водоснабдяването за посочените населени места ще бъде възстановено своевременно, информират от водоснабдителното дружество и гарантират, че служителите му правят всичко възможно за осигуряване на качествена и непрекъсната услуга за потребителите.

Подобни новини

Back to top button