БизнесСоциални

„Леони“ вече е партньор на Асоциацията на социално отговорните работодатели

Пет години след основаването си „Леони България“ остава с фокус върху развитието на диалога с национални и местни организации и институции в сферата на бизнеса, образованието и социалните дейности. Компанията прие покана за партньорство от страна на Национална асоциация на социално отговорните работодатели (НАСОР).

„Леони“ е един от мащабните индустриални работодатели в Северна България. Социалното включване е важна част от стратегията по изграждане на приобщаваща среда за служители с широк спектър от  умения и опит. „Всички новоназначени служители получават встъпителна подготовка, за която се грижат специалистите в Обучителния център в завода. Около 4% от колегите в екипа ни са с увреждания. И пред 100% от екипа възможностите за развитие са равностойни и са предмет на индивидуалните им цели и амбиции – допълват от „Човешки ресурси“ – Предложени са им позиции, които дават възможност за пълноценното развитие на техния потенциал, както и при всички останали.“

Уврежданията са стереотип, който в XXI век си струва да се преосмисли напълно, подчертават от „Подбор на персонала“ в завода на ЛЕОНИ. С подходяща последваща подкрепа и възможност за реализация в обозрим период от време един работодател може да предложи достатъчно гладка адаптация на разнообразие от таланти – дори и в индустриално производство. Грижата за здравето и безопасността е приоритет в планирането и реализирането на производствения процес в плевенския завод – доставчик на кабелни инсталации за една от водещите световни марки автомобили.

С партньорството си с  НАСОР „Леони България“ изразява съмишленост към организация с над 20 години опит в работата по иновативни проекти за национално и европейско партньорство в областта на социалните услуги, заетостта и корпоративната социална отговорност.

Директорът на завода Андрей Косоухов коментира: „Приехме поканата на НАСОР с удовлетворение, защото една от ценностите ни е именно споделената грижа. Бизнес целите ни са обвързани с качествено и ефективно производство. И ние се гордеем, че около тяхното реализиране успяваме да обединим  служители от целия плевенски регион, хора с разнообразни умения и опит.“

Подобни новини

Back to top button